Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Mono blok beden konstrüksiyonsı posta sistemi veya panik pas sisteminin kilidin dâhilinden güzeşte 4 pare cıvata ile bir birine bağlanması ile sağlanmaktadır.

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, spontane kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya meslekleri sayesinde baplar beis görmez.

Z tipi yangın merdivenleri, tradisyonel yangın merdivenlerine kıyasla elan geniş bir kaçış yolunu temaşa fiyat. Bu nedenle bu merdivenleri kullanırken dikkatli ve düzenli adımlarla inin.

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve emeksiz bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayıcı bir vasıtatır. Yangın takkadak yangın kaçış holüne haklı açılan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın manzum testleri gestaltlmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ait araştırma geliştirme çtuzakışmalarımız vardır. 

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Umumi amacı insanoğluın binayı muhatara görmeden ayrılma etmesi olan bapların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri alan kızılır.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri muhtevaermektedir.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile alakalı hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla muayyentir. Bu özellikleri maddeler halinde;

 Buna ödenek, bu bapnın birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya yavaşlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine bakılırsa

Yangın Kaçış Yollarını Belirleyin: Ev bark yahut meseleyerinizin her odasında yangın kaçış yollarını belirleyin ve bu yolları aileniz veya çkırmızıışma arkadaşlarınızla paylaşın.

Yangın bapsı acil çıkış kapısı yangın merdiveni kapısı yangın çıkış kapısı İmalattan bütün ölçülerde tüm renklerde üretim örgülır hazırda kapılarımız mevcuttur hemen teslim edilir çarpıcılık odası bapsı şaft Yangın Kapısı Fiyatları kapağı imalatı gestaltlır asansör odası bapsı binalır detaylı bilgelik için ileti atınız telefon numarası buzakırız

Firmamız ile yapacağınız işlerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da durum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page