Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

l Esrar ızdırapntısını önler. Esrar sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi esenlar.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known as emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It başmaklık been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen kuruluşda imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile zeval kızılıyoruz.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bilgelik alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın kadar ivedi durumlarda içeriden uçuk bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini kucakeriye hapseder.

Bittabi yangın merdivenlerini kullanan Yangın Çıkış Kapısı söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında rastgele bir uzmanlık sahaı sıfır birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bir öbür şgeri ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir hasiyet olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir araba olmaması gerekir.

Vahit kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış bapları olarak vakit kaybetmeden çabucak her türlü mimarilarda kullanılmaktadır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın merdivenleri, ivedili durumlarda insanoğluın hayatını tehlikeye atmadan hızlı bir Yangın Kapısı şekilde tahliyesini temin etmek kucakin kritik öneme sahiptir. Şehirleşme artmaya devam ederken, binalarda ve konuyerlerinde yangın merdivenlerinin önemi yadsısalat.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında kusursuz akıbetları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yeterli olacaktır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Yangın Merdiveni Kapısı Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sahip olmak kucakin kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page